Szlovák fordítás

Szlovák fordításSzlovák fordítás Szegeden, hivatalos formában, pecséttel is

A szlovák nyelv nem tartozik a legelterjedtebb nyelvek közé. Éppen ezért a szlovák fordítással foglalkozó szakfordító sincs olyan sok hazánkban, mint mondjuk a német vagy angol fordítás esetén.

A Bilingua fordítóirodánál Szegeden a legnagyobb szakértelemmel készítjük a fordításokat. Bármilyen szövegtípusról legyen is szó, tökéletes munkát fogunk végezni.

A legtöbb szöveg esetén 1-2 nap alatt elkészítjük Önnek a fordítást, és büszkék vagyunk rá, hogy akár több száz oldalas dokumentumot is képesek vagyunk rövid idő alatt lefordítani. Szlovák fordítás készítése Csongrád megye területén, rendeljen tőlünk fordítást Szegeden, Makón, Szentesen vagy Hódmezővásárhelyen.

Hivatalos magyar-szlovák fordítás készítése Szegeden, bélyegzővel és záradékkal ellátott fordítás készítése gyorsan és elérhető árakon. Bizonyítvány fordítás, születési levél fordítás, szerződés és más jogi dokumentum fordítása szlovák nyelvre, honlap, weboldal fordítása szlovákra, üzleti levelezés, emailek fordítása, ajánlatkérés, árajánlat fordítása szlovák nyelvre vagy szlovákról magyarra.

Részletekért hívjon most: +36 30 219 9300

A szlovák nyelv kialakulása

A szlovák nyelv eredetéről máig különböző teóriák, elképzelések léteznek. Az ország viszonylag új, és mindig is sok közös vonást mutatott a cseh és lengyel kultúrával, illetve a morva néppel. Feltételezhető tehát, hogy egyfajta lengyel, cseh, morva keveredés hatására alakult ki a mostani végleges formája valamikor a középkor vége felé, s a jelenkori szókincsét a nyelvújító mozgalmak után kapta meg.

A szlovák nyelvet közel hat millióan beszélik, elsősorban Szlovákia területén. Szlovák anyanyelvű embereket szerte a világon lehet találni, úgymint Kanada, Európa számos országa.

Alapjában véve elmondhatjuk, hogy a szlovák nyelvet jól ismerő személy más szláv nyelveken is képes lesz kommunikálni, mint amilyen a cseh, lengyel, orosz vagy horvát, bár az utolsó két nyelvvel csak kisebb átfedések tapasztalhatók a szókincsét illetően.

forditoSzlovák fordítás rendelése

Megrendelését elküldheti e-mailben vagy telefonon, küldje át számunkra a lefordítandó szöveget, s egy órán belül elküldjük Önnek az árajánlatunkat.

Önnek nem kell rejtett költségekre számítani a szlovák fordítás során. A Bilingua fordítóirodától Szegeden mindig a megszokott szolgáltatást fogja kapni, tegyen minket próbára most a szlovák fordítás kapcsán.

Magyar-szlovák és szlovák-magyar fordítás, szakfordítás, lektorálás, tolmácsolás Szegeden.

Ezeket gyakran fordítjuk

  • kórházi zárójelentés
  • hulladék engedély
  • jóhírnév igazolás
  • társasági szerződés
  • apasági nyilatkozat
  • biztonsági adatlap
  • szakmunkás bizonyítvány
  • határozat

Hívjon minket a 06 30/21 99 300 számon!