Román fordítás

Román fordításMagyar-román és román-magyar fordítás készítése Szegeden.

Román nyelvű szöveget szeretne magyar nyelvre lefordíttatni? Esetleg magyar nyelvű szöveget szeretne mihamarabb román nyelvre fordíttatni? Netalán román nyelvről egyéb nyelvre szeretne szövegeket, hivatalos leveleket, okleveleket stb. lefordítani? Szorítja a határidő?

Amit gyakran fordítunk: 

Precíz, pontos, minőségi és nem utolsósorban gyors fordításra lenne szüksége? Cégünket épp ezért hoztuk létre. Célunk, hogy a hozzánk forduló ügyfelek igényeit a lehető leggyorsabban kielégítsük. Több mint 30 nyelven készítünk fordításokat, természetesen legtöbbjük európai nyelv.

Fordítás rendelésHogyan rendelhet nálunk román fordítást?

Elküldi nekünk a lefordítandó szöveget e-mailen, pontosítja, hogy milyen nyelvre szeretné lefordíttatni, kér tőlünk egy árajánlatot.  Ne feledje megadni a határidőt sem, mert a sürgős esetek mindig prioritást élveznek. Illetve bizonyára Önnek sem mindegy, hogy mennyi időn belül készül el a munka.

Mi legkésőbb egy órán belül elküldjük az árajánlatot.

Ha megfelel Önnek, akkor professzionális fordítóink elkészítik a munkát. Az elkészült szöveget elküldjük Önnek vagy e-mailben, vagy akár postázzuk is. Szeretnénk azt is megjegyezni, hogy nemcsak hétköznapokon lehet hozzánk fordulni, hanem hétvégén és ünnepnapokon is. Román fordítás Csongrád megye területén, Szeged, Makó, Hódmezővásárhely, hívjon minket most!

cib2Hogyan tud fizetni a fordításért?

Elküldjük Önnek a CIB baknál vezetett bankszámlánk számát, ahová utalnia kell majd az elvégzett fordítás árát. Külföldről PayPalon keresztül is fizethet.

Milyen formátumú szövegekkel tudunk dolgozni?

Gyakorlatilag bármilyen formátumban elküldheti nekünk a szöveget, legyen az

doc, .xls, .pdf, .ppt formátumban, vagy akár egyszerűen scannelje be, és küldje az e-mail címünkre.

FordítóRomán-magyar, magyar-román hivatalos fordítás

Azon ügyfelek igényeit is maradéktalanul ki tudjuk elégíteni, akiknek hivatalos fordításra van szükségük. Bélyegzővel, záradékkal lesz ellátva az okmány, mely bizonyítja, hogy a fordítás szövege megegyezik az eredeti dokumentummal.

Ilyen esetekben postázzuk a dokumentumot. Honlap fordítása román nyelvre, szerződések, üzleti szövegek, levelek fordítása román nyelvre.

Oklevelek fordítása, bizonyítvány fordítás, születési és házassági anyakönyvi kivonat hivatalos fordítása. A fordítás esetén adatait harmadik félnek nem adjuk ki! Cégünk elvei közé tartozik  a barátságos ügyintézés, a kölcsönös bizalom.

Fordítás, szakfordítás, lektorálás, tolmácsolás, szövegszerkesztés román nyelvről más nyelvre, illetve más nyelvről román nyelvre!  Forduljon hozzánk bizalommal, kérjen árajánlatot, meglátja, hogy alacsony áraink és minőségi munkánk a legmegfelelőbbek lesznek az Ön számára!

Várjuk jelentkezését akár e-mailben, telefonon  vagy személyesen szegedi céghelyünkön!

Hívjon a 06 30/21 99 300 számon!