OROSZ FORDÍTÁS

Precíz orosz fordítás, szakordítás

Ha orosz hivatalos fordítást, szakfordítást szeretne, küldje el nekünk a fordítandó szöveget az info@bilingua.hu címre, és hamarosan megkapja árajánlatunkat. Fontos tudni, hogy ez az árajánlat nem jár semmilyen kötelezettséggel. Ez azt jelenti, hogy a fordítást csak akkor kezdjük el, ha Ön az árajánlat megtekintése után emailben biztosít minket arról, hogy szeretné a fordítást. Ha megkaptuk a visszaigazolást, elkezdjük a fordítást, ami általában 1-2 nap alatt el is készül. Ez persze változhat, ha nem egy egyszerű, angol nyelvű szövegről van szó, hanem egy hosszabb, orosz nyelvű, műszaki szövegről.

Hivatalos orosz fordítás

Hivatalos dokumentumok fordításáért is bátran fordulhat hozzánk. Az elkészült dokumentumot pecséttel és aláírással ellátva, magyar szalaggal összefűzve küldjük el Önnek.

Mennyibe kerül egy orosz nyelvű fordítás?

Általában 2.10-2.40 forint/karakter áron fordítunk, de ez függ a szöveg hosszától és nehézségétől, valamint van egy minimális fordítási ár, ami 4.000 forint. A minimális fordítási árat kell fizetni akkor is, ha fél oldalt vagy két mondatot szeretne fordítani. Erkölcsi bizonyítvány: 8.500 forint. Árajánlatért hívjon minket a 06 30 21 99 300 számon, vagy küldje el a fordítandó dokumentumot az info@bilingua.hu emailcímre.

Fontos információk

Fontos, hogy az emailben amelyben elküldi nekünk a fordítandó szöveget leírja hogy milyen nyelvre kéri a fordítást, hiszen irodánk a szerb nyelven kívül számos európai nyelvvel dolgozik. Valamint, ha postán is meg szeretné kapni a kész fordítást, elengedhetetlen hogy tudjuk, milyen címre kell küldenünk. Ha ezt is megírja nekünk az ajánlatkérő emailben, időt spórol, hiszen ilyenkor a fordítás elkészültével rögtön postára tudjuk adni a levelet, míg ha utána kell kérdeznünk a címnek, értékes idő veszhet el.

Valamint általánosan elmondható, hogy ha határidőre szeretné a fordítást akkor érdemes minél előbb felvennie velünk a kapcsolatot, hiszen bármennyire is szeretnénk segíteni ügyfeleinknek, csodát tenni mi sem tudunk. Tehát ha beérkezik egy 10 oldalas orosz műszaki szöveg pénteken délután, nem valószínű hogy le tudjuk fordítani hétfő reggelre. Árajánlatért hívjon minket a lent látható telefonszámon, vagy küldje el nekünk a dokumentumot emailben: info@bilingua.hu

Részletekért hívjon minket:
06 30 21 99 300