Horvát fordítás Szeged

Lektorálás, korrektúraGyors és szakszerű horvát fordítás Szegeden és környékén

Hivatalos horvát nyelvű fordításra van szüksége? Szorítja az idő, de nem szeretné, hogy a gyorsaság a minőség rovására menjen? A Bilingua fordítóirodánál a legjobb helyen jár! Sokéves szakmai tapasztalatunknak köszönhetően garantáljuk, hogy a horvát-magyar vagy magyar-horvát fordítást minden szakmai kritériumnak megfelelően készítjük el – közösen megbeszélt határidő alapján.

Amiket gyakran fordítunk horvátra:

  • anyakönyvi kivonat
  • céges iratok, cégkivonat, aláírásminta
  • szerződések, bírósági iratok
  • weboldalak, katalógusok

A horvát-magyar kapcsolatok régóta nagy jelentőséggel bírnak a turizmusnak köszönhetően; ezeket a kapcsolatokat Horvátország 2013-as EU-csatlakozása még szorosabbra fűzte.

Irodánk már számos sikeres horvát nyelvű megbízással büszkélkedhet – a fordításokat anyanyelvű fordítók készítik el, akik a kifogástalan nyelvtudás mellett a szükséges szakmai tapasztalattal is rendelkeznek.

Horvát szakfordítás Szegeden

Leggyakrabban motivációs levelek, önéletrajzok, szerződések és bizonyítványok horvátra fordításával keresnek meg minket, de irodánk műszaki, jogi, gazdasági és egyéb szakterületeken is készít minőségi horvát nyelvű szakfordításokat.

Részletekért hívjon most: 06 30 219 9300

Ezen területek mindegyikén dolgoztunk már különböző típusú dokumentumokkal: ide tartoznak a műszaki fordítások, technikai leírások, használati utasítások, gépkönyvek, bírósági végzések, szerződések, idegenrendészeti dokumentumok, üzleti levelezések, cikkek, tanulmányok, konferenciák anyagai és még számos egyéb szövegtípus.

Készséggel vállalunk műfordítást vagy honlapok lefordítását is. Akár horvátra, akár magyarra szeretne fordítani, a Bilingua a legjobb választás!

Ha a Bilingua fordítóirodát választja, a fordítás házhoz jön: a kész dokumentumot postázzuk vagy elektronikus úton elküldjük Önnek, a fizetés pedig szintén lebonyolítható otthonról, banki átutalással.

Árajánlatot már egy napon belül tudunk küldeni, a fordítás időtartama pedig a szöveg hosszától függően alakul – rövid szövegek esetén akár egy nap alatt elkészülhet! Hivatalos fordítás esetén kész fordítást pecséttel és záradékkal látjuk el, amely igazolja, hogy a dokumentum megegyezik az eredetivel.

Az indoeurópai nyelvcsalád szláv ágához tartozó horvát nyelvet négy országban beszélik hivatalos nyelvként. Több országban, köztük Magyarországon is jelentős horvát kisebbség él.

Horvát fordítás gyorsan, egyszerűen: részletekért hívja: 06 30 21 99 300!