Műszaki fordítás

Műszaki fordításokMűszaki fordítás, szakfordítás és lektorálás Szegeden versenyképes árak mellett, angol, német, spanyol, francia, szlovák és román műszaki fordítók segítségével.

Tudjuk, hogy sokan beszélnek idegen nyelveket, akár egy-egy szöveget is le tudnak fordítani, de lehet, hogy ez nem elég ahhoz, hogy műszaki szövegeket is fordítsanak. Pontos nyelv- és szakismeretre van szükség ahhoz, hogy a fordítás ne ferdüljön el, hanem az eredeti szöveg mondanivalóját adja vissza.

A szakfordítás egyik ága a műszaki fordítás. Szakfordítóink nemcsak anyanyelvi szinten beszélik az idegen nyelvet, hanem rendelkeznek azokkal a műszaki ismeretekkel is, amely elengedhetetlen a jó fordításhoz.

Amit gyakran fordítunk:

  • használati utasítás
  • gépkönyv, kézikönyv
  • kezelési útmutató
  • prospektus, katalógus
  • termékadatlap
  • megfelelőségi nyilatkozat
  • biztonsági adatlap

Mivel irodánk 40 nyelven vállalja a fordítást, így bármilyen kombinációban kérheti az illető műszaki szöveg fordítását. Műszaki fordítás készítése Csongrád megye területén, Szeged, Makó, Hódmezővásárhely, Szentes.

Milyen tFordítóípusú műszaki szövegek fordítását vállaljuk?

Energetikai, elektronikai, számítástechnikai, nehézipar, vegyipar, gyógyszeripar stb., vagyis bármilyen típusú műszaki szöveg fordítását vállaljuk.

Az elmúlt néhány év alatt a leggyakrabban a következő dokumentumokkal kapcsolatban kerestek meg minket:

használati utasítás, karbantartási utasítás, termékleírás, felhasználói utasítás, kézikönyv, termék specifikáció, gép leírás, beüzemeltetési instrukciók, építési tervek, műszaki rajz, műszaki terv, talajmechanikai és statikai szövegek, geodéziai dokumentumok, épületgépészeti iratok. Műszaki és mérnöki szövegek fordítása angol, német, francia, olasz, spanyol, orosz, cseh, szlovák, román, lengyel, ukrán és más nyelvekre.

A megrendelésről és átadásról

fordítást megrendelheti személyesen  Szegeden, telefonon vagy emailben. Miután megkaptuk Öntől a fordításra váró szöveget, elküldjük árajánlatunkat, és a lehető legrövidebb határidővel elkészítjük a munkát. Öntől függ, hogy milyen úton szeretne hozzájutni az elkészült munkához: ha igényli, akkor elküldjük postán, vagy emailben.

Milyen formátumú szöveget tudunk feldolgozni?

Gyakorlatilag bármilyen formátumú szöveget tudunk fogadni, és a megrendelő igénye szerint akár az eredeti formátumban, akár más megszerkesztésben juttatjuk vissza az elvégzett munkát.

Az elvégzett munka díját bankszámlánkra kell utalnia, a számlaszámot majd azután juttatjuk el Önhöz, miután az árajánlatot elfogadta.

Milyen előnyökhöz jut, ha hozzánk fordul?

Szakfordítóink több éves tapasztalattal rendelkeznek, és csak minőségi munkát adnak ki a kezükből. Személyes adatait nem szolgáltatjuk ki harmadik félnek, rövid határidővel dolgozunk, fordítóink minőségi munkát végeznek, áraink nagyon kedvezőek, nincsenek rejtett költségek!

Nemcsak hétköznapokon, hanem hétvégenként is elérhetőek vagyunk. A lehető legrövidebb időn belül megadjuk Önnek az árajánlatot, telefonon vagy személyesen azonnal, emailben pedig maximum egy órán belül. Célunk, hogy minden megrendelőnk elégedett legyen munkánkkal, a barátságos ügyintézéssel.

Ha sürgős

Ha sürgős műszaki fordításra van szüksége, forduljon hozzánk bizalommal! Kérjen tőlünk árajánlatot, meglátja, a lehető legkedvezőbb lesz az Ön számára!

Részletekért hívjon most: 06 30/21 99 300