Német fordítás

Német fordítás SzegedenGyors német fordítás Szegeden 

Ha nem boldogul a német nyelvű szövegekkel, vagy magyar illetve más nyelvű szövegeket kellene rövid határidőn belül német nyelvre adaptálnia, esetleg szakfordításra lenne szüksége, mi állunk rendelkezésére.

A Csongrád megyében található, szegedi székhelyű Bilingua Fordítóirodánk olyan professzionális fordítókkal dolgozik, akik anyanyelvi szinten bírják az idegen nyelveket, nemcsak a németet, hanem egyéb (több mint 30) idegen nyelvet is.

Bármilyen szövegtípus fordítását vállaljuk, legyen szó tudományos, általános, gazdasági illetve egyéb szövegekről.

Német szakfordító munkatársainkról

Szakembereink az illető idegen nyelv országában sajátították el az általános valamint a szaknyelvet, és már jó néhány éve foglalkoznak professzionális szakfordítással, lektorálással.

Hivatalos német fordítás Szegeden, gyors, precíz munkát végeznek, rövid határidővel dolgoznak, s nem utolsósorban alacsony áron. Német üzleti fordítás, jogi fordítás, műszaki és egészségügyi, szakfordítás, szépirodalmi és bölcsészettudományos szövegek, weboldal fordítása német nyelvre.

Magyar önéletrajz fordítása németre, CV fordítása németül gyorsan és precízen. Üzleti levelezés, pályázati dokumentumok, gépjármű adásvételi szerződés fordítása németről magyarra, és fordítva.

Amit gyakran kérnek tőlünk:

  • Cégkivonat, társasági szerződés fordítása
  • Bírósági végzés, határozat
  • Anyakönyvi kivonat
  • Középiskolai bizonyítvány
  • Erkölcsi bizonyítvány
  • Jövedelemigazolás

Hívjon most: +36 30 219 9300!

Weboldal fordítás németre

Szerezzen több látogatót Németországban vagy Ausztriában. Irodánk nagy tapasztalattal rendelkezik a weboldal fordítás, webshop lokalizáció terén is. Német anyanyelvű fordítóink precízen és szépen dolgoznak, odakint mindenki érteni fogja, hogy mit szeretne mondani.

Tegyen egy próbát most!

Hogyan juttathatja el hozzánk megbízását?

Irodánkat felkeresheti személyesen Szegeden. Hosszú nyitvatartási programmal dolgozunk. Ha a munkára esetleg hétvégén van szüksége, az sem jelent akadályt, megkereshet bennünket telefonon, vagy írhat a megadott e-mail címünkre.

Árajánlat egy órán belül!

Levelére megpróbálunk egy órán belül válaszolni. Nem jelent problémát az sem, ha esetleg ünnepnapok következnek. Bátran fordulhat hozzánk ezekben az időszakokban is, mi állunk rendelkezésére.

A fordítandó szöveget eljuttathatja hozzánk postai úton, illetve e-mailben is. Bármilyen formátumú szöveget tudunk fogadni, legyen az word, excel, pdf vagy powerpoint prezentáció (.doc, .xls, .pdf, .ppt) vagy más szövegeket akár scannelt formában is. Ön dönti el, hogy a lefordított szöveget milyen úton illetve milyen formátumban juttassuk vissza.

Az árajánlatról

A konkurens cégekhez viszonyítva alacsony árakkal dolgozunk, mely nem megy a minőség rovására. Kérhet tőlünk árajánlatot telefonon, személyesen vagy emailben. Ha emailben kéri árajánlatunkat, egy órán belül elküldjük Önnek, hogy pontosan mennyibe kerül a munka. Rejtett költségek nincsenek.

cib2Fizetési mód

Az elvégzett német fordítás árát a CIB banknál nyitott számlánkra kell majd utalnia.  A számlaszámot akkor fogjuk továbbítani Önnek, ha elfogadja árajánlatunkat. A sikeres együttműködés titka a barátságos ügyintézésben, a kölcsönös bizalomban rejlik. Külföldi megrendelés esetén természetesen lehetőség van Paypal-on keresztül fizetni.

Ha német-magyar vagy magyar-német, esetleg egy német szöveg más idegennyelvre való lefordítására van szüksége, forduljon hozzánk bizalommal, adatait harmadik félnek nem adjuk ki!

Várjuk jelentkezését! Hívja most a 06 30/21 99 300 számot!