Weblapfordítás

weboldal-forditasAz internet adta lehetőségeket sokan megpróbálják kihasználni, vállalkozásukat sikeresebbé tenni e tömegkommunikációs eszköz által. Napjainkban egyre többen vásárolnak a fotelből, megspórolva ezzel időt, energiát, akár útiköltséget is.

Ha Ön már rendelkezik weblappal, és szeretné még sikeresebbé, látogatottabbá tenni, mi ebben segíteni tudunk Önnek! Az internetes üzlet titka a látogatottság. Minél többen látogatják weboldalát, annál nagyobb az esély arra, hogy igénybe veszik az Ön által kínált szolgáltatásokat!

Tegye velünk még sikeresebbé internetes vállalkozását! Mit kínálunk Önnek? Lefordítjuk weblapját az Ön által kért idegen nyelvre! Több mint 30 nyelv közül választhat, legtöbbjük európai nyelv. Minél több nyelven publikálja weblapját, annál nagyobb lesz a siker! Honlap, weblap fordítás Csongrád megyében, csak küldje át a linket, s mi máris elküldjük Önnek árajánlatunkat. Több nyelv esetén jelentős kedvezményekre számíthat, Bilingua Szeged.

Mit biztosítunk az Ön számára? Pontos, minőségi fordítást, melyet felkészült szakfordítók végeznek. Ami még a legfontosabbak közé tartozik, hogy rövid határidőn belül teljesítjük kérését, illetve meglehetősen rövid időn belül válaszolunk levelére. Célunk, hogy ügyfelünk elégedett legyen az általunk végzett munkával valamint a határidővel.

Mennyi idő alatt készül el a fordítás?

Ez attól függ, hogy az ügyfélnek mennyire sürgős. Mint már fentebb említettük, levelére megpróbálunk egy órán belül választ adni. A válaszlevélben megtesszük árajánlatunkat, amely bizonyára Önnek is megfelelő lesz, mert a konkurens cégekhez képest mi alacsony árakkal dolgozunk, nem akadály sem a hétvége sem az ünnepnap. Tehát a határidő attól függ, hogy a megrendelőnek mennyi időn belül van szüksége a lefordított weblapra.

Bármilyen formátumú szöveget tudunk fogadni, és a kliens kérésére ugyanabban a formátumban küldjük el a lefordított weblapot. Külön kérésre akár meg is szerkesztjük a szöveget. Minderről bővebben tudunk tárgyalni, miután felvette velünk a kapcsolatot.

Az elkészült munkát elküldjük Önnek emailben.

Az elkészült munka díját CIB bankos számlánkra kell utalni, a számlaszámot ugyancsak emailben küldjük el Önnek.

Kapcsolatfelvétel: több módon is elérhet bennünket. Adja meg telefonszámát, és mi visszahívjuk, emailjére a lehető leghamarabb válaszolunk.

Ne habozzon, hívjon most: 06 30/21 99 300!