Fordítási árak

Fordítás árak SzegedA fordítás árát általában három dolog határozza meg: a nyelv, a szöveg nehézsége és a fordítás határideje.

A fordítás ára: 2.40 – 3.00 Ft / karakter 

Általában 2.40-3.00 Ft (erre nem jön áfa) / karakter áron dolgozunk, s ezt elmondhatjuk a következő nyelvekről:

angol, német, spanyol, olasz, francia, portugál, cseh, szlovák, lengyel, ukrán, orosz, holland, román, horvát, szerb, bolgár, észt.

Ennél valamivel többe kerül a mongol fordítás, 2.60 Ft / karakter.

Az északi nyelvek esetén pedig, mint amilyen a norvég, svéd, dán 3.10 Ft / karakter áron tudjuk Önnek elkészíteni a fordítást.

A legtöbb nyelv esetén sok fordítóval működünk együtt, ezért akár több száz oldalas dokumentumot is viszonylag rövid idő alatt le tudunk fordítani.

Részletes információt szívesen adunk Önnek telefonon.

A fordítást megrendelheti a jobb oldalsó mezők kitöltésével, mi hamarosan elküldjük Önnek árajánlatunkat, amit ha megerősít mi máris hozzálátunk a fordítás elkészítésének.

A fizetés általában CIB bankos számlára szokott történni, ha Ön mint vállalkozó vagy cég rendel tőlünk fordítást, úgy számla ellenében 8 napon belül történik a fizetés. Ellenkező esetben, tehát magánszemély részére csak akkor küldjük át a fordítást, ha a fordítás díja megérkezett a számlánkra, amely magyar bankok között 1-2 munkanapot szokott jelenteni.

A fordítást sima fordítás esetén emailben küldjük Önnek vissza, záradékos, bélyegzős fordítás esetén pedig postázzuk a lefordított dokumentumokat az Ön által megadott címre.

Hívjon most: 06 30/21 99 300!