Orvosi szakfordítások

Orvosi szakfordítás

Orvosi latin szöveg fordítása Google fordítóval? Csak azt ne!

Számtalan esetben veszünk igénybe orvosi ellátást, az orvosi szakfordítások létfontosságú célt szolgálnak. Egy orvosi igazolás fordításánál, az orvosi leletek értelmezésénél, vagy a kórházi zárójelentések fordításánál a hibák akár életveszélyesek is lehetnek. A Bilingua fordítóiroda profi orvosi szakfordítóival való együttműködés a garancia, hogy ne forduljanak elő ilyen félrefordítások. Itthon ezen a területen a német és az angol orvosi fordítások számítanak a legkeresettebbeknek, de sokat fordítunk románra vagy szlovákra is.

Mostanra az internetnek köszönhetően az angol nyelvet ugyan sokan beszélik, de csak egy profi orvosi angol fordító segítségével lehetünk biztosak abban, hogy nem követünk el végzetes hibákat.

Orvosi szakfordítás továbbkezeléshez

Amennyiben a további kezelés a cél, nagyon fontos, hogy az orvosi dokumentumok megfelelő orvosi szakfordítóhoz kerüljenek. Ha egy másik országban és váratlanul szorulunk egészségügyi ellátásra, orvosi szakfordítás nélkül valószínűleg nehezen tudunk majd szót érteni.

A kezelések szempontjából az angol orvosi fordítás rendkívül fontos, azt megfelelően kell elkészíteni. Nem szerencsés például a Google fordítóval orvosi latin szövegeket fordítani, ezekhez egyre többen veszik igénybe a Bilingua angol fordítóinak szaktudását.

Ha biztosra szeretne menni orvosi papírjai fordításával, a leletek értelmezésével, vagy a kórházi zárójelentések más nyelvre történő átültetésével kapcsolatban, Önnek nem kell tovább keresgélni!

Amiket a legtöbbet fordítunk:

  • kórházi zárójelentés
  • ambuláns lap
  • táppénzes papír
  • lelet
  • szakvélemény
  • epikrízis, anamnézis

Fordítóirodánk természetesen nemcsak orvosi fordításokat készít, de segítünk a bizonyítványok hivatalos fordításában is németre vagy angolra. A dokumentumokat pecséttel ellátjuk, a fordításokat külföldön eddig mindig elfogadták.

Fordítóirodánk anyanyelvű szakfordítói a világ legtöbb nyelvére készítenek fordításokat. Természetesen nem csak Budapestről rendelhet, hanem az egész ország területéről, Miskolc, Szeged, Debrecen vagy Pécs környékéről is akár, hiszen az internetnek köszönhetően bárhova vissza tudjuk küldeni a kész fordítást, szükség esetén pedig postán is eljuttatjuk Önhöz.

Minőségi orvosi szakfordítás angol vagy német nyelven, barátságos ügyintézés, kedvező árak!

Részletekért hívjon minket most: 06 30 219 9300!