Lengyel fordítás

forditoSzakfordítóink hivatalos lengyel-magyar és magyar-lengyel fordításokat készítenek

Szegedi fordítóirodánkban magas szintű lengyel nyelvtudással rendelkező szakembereink minőségi szinten fordítanak hivatalos szövegeket magyarról lengyel illetve lengyelről magyar nyelvre. Napjaink rohanó világában az ügyfeleknek fontos, hogy gyors és minőségi szolgáltatásokat nyújtsanak számukra, s ez természetesen a szegedi fordítóirodában sincsen másként.

Megrendeléseinkről 

Ügyfeleinket már reggel 8-tól személyesen, illetve telefonon (06 30 / 21 99 300) keresztül is fogadjuk irodánkban. Mielőtt viszont elfogadjuk megrendelését, szeretnénk áttekinteni a lefordítandó szöveget, mivel ezt követően tudunk csak az Ön számára megfelelő árajánlatot adni.

Természetesen e-mailen keresztül is felveheti velünk a kapcsolatot, ebben az esetben pedig egyszerűen csak csatolja a megrendelésre vonatkozó e-mailhez a fordításra váró szöveget. 1-2 órán belül visszajelzünk és árajánlatot tudunk Önnek adni. A határidőt természetesen Ön szabja meg, és ennek tekintetbevételével fogjuk majd meghatározni az átvett szöveg fordításának az árát.

A lefordítandó dokumentumot tehát akár interneten keresztül (bármilyen formátumban: word., pdf., ppt., xls., és még sorolhatnám) is elküldheti csatolt fájlként az e-mailcímünkre (info@bilingua.hu).

Részletekért hívjon most: 06 30 219 9300!

Napjainkban leggyakrabban fordított szövegeink: 

  • gazdasági, műszaki és jogi dokumentumok
  • gyógyászati, gyógyszerészeti és orvosi szakszövegek
  • hivatalos üzleti dokumentumok, iratok, szerződések
  • szerződések, megállapodások
  • önéletrajzok, motivációs levelek
  • használati útmutatók, termékleírások
  • kézikönyvek
  • műfordítás (regény, novella, könyv, gyerekkönyv, ebook)
  • weboldalak

Fizetésről

Általában bankszámlán keresztül történik a fizetés, de PayPalon keresztül is rendezheti a fordítás díját, valamint készpénzben is lehet természetesen fizetni. További részletekért hívja szegedi Bilingua fordítóirodánkat: 06 30 / 21 99 300, vagy érdeklődjön e-mailen keresztül: info@bilingua.hu.

 A lengyel nyelvről

A lengyel nyelvet a népes indoeurópai nyelvcsalád egyik tagjaként tartják számon, a balti szláv nyelvek között. Nem is beszélve arról, hogy a lengyel a harmadik leggyakrabban használt szláv nyelv az orosz és az ukrán nyelvek után.

Mintegy 50 millió ember beszéli és nem csupán Lengyelország területén, hanem jelentős lengyel népesség él az Egyesült Államokban, Kanadában, Franciaországban, Ukrajnában, Litvániában, Oroszországban és Magyarországon is.

Részletekért hívjon most: 06 30 21 99 300!