SPANYOL FORDÍTÁS

Precíz, hivatalos spanyol fordítás, szakfordítás Szegeden, elérhető árakkal

spanyol-forditasok

Hogyan rendelhet spanyol fordítást?

Küldje el a fordítandó szöveget emailben, az info@bilingua.hu emailcímre. Miután megnéztük a szöveget küldünk egy árajánlatot. Fontos, hogy az emailben megírja milyen nyelvre kéri a fordítást, hiszen irodánk nem csak spanyol nyelvvel, hanem a legtöbb európai nyelvvel is dolgozik. Amint megkapjuk a válaszemailt amiben megerősíti hogy kéri a fordítást, elkezdünk dolgozni a szövegen, amely általában egy-két napon belül el is készül. A kész, ellenőrzött spanyol fordítást visszaküldjük Önnek emailben, de ha szükséges postázzuk is, az Ön által megadott címre. A postaköltséget fordítóirodánk állja, a fordításért pedig elég azután fizetni, hogy megkapta a szöveget.

Hivatalos spanyol fordítás, szakfordítás

Irodánk hivatalos spanyol fordítást is készít, amelyet pecséttel, aláírással és záradékkal látunk el, valamint magyar szalaggal fűzzük össze a szöveg eredetijével. Legtöbbször érettségi bizonyítványt, anyakönyvi kivonatot, erkölcsi bizonyítványt kérnek tőlünk, de fordítunk cégkivonatot, adóigazolásokat, biztonsági adatlapot, valamit műszaki szövegeket is.

Mennyibe kerül egy fordítás?

Vannak szövegtípusok amikről előre tudjuk hogy mennyi munkával fognak járni, ezért előre meg tudjuk mondani az árukat is. Ilyen például az erkölcsi bizonyítvány vagy az érettségi bizonyítvány, amely fixen 8.500 forint.

Létezik nálunk egy minimális fordítási ár, amely 4.000 forint, akkor is, ha Ön egy-két mondatos szlogent vagy mottót szeretne lefordítani. Ez azért van így, mert például a reklámszlogenek nagy kreativitást igényelnek, hiszen ugyanazt az üzenetet kell átültetni egy másik nyelvre úgy, hogy a másik kultúrához tartozó célközönségnek is ugyanúgy csengjen a szlogen, mint az eredeti nyelvet beszélőknek, ez pedig sokszor nem könnyű feladat.

Általánosan elmondhatjuk azonban, hogy a fordítás ára függ a fordítandó szöveg hosszától és nehézségétől, hiszen egy 10 oldalas műszaki szöveget több időbe és energiába telik lefordítani, mint egy 2 oldalas önéletrajzot. Egyszerűbb spanyol szövegeknél elmondhatjuk, hogy a fordítás 2.10-2.40 forint/karakter áron készül. Részletekért küldje fordítását az info@bilingua.hu emailcímre, és egy órán belül megkapja árajánlatunkat.

Részletekért hívjon most a 06 30 21 99 300 számon!