Holland szélmalom

Holland fordítás

A Bilingua Fordítóiroda Szeged hivatalos holland fordítás kapcsán is hatékony segítséget nyújthat Önnek. Általában anyanyelvi fordítókkal dolgozunk, akik a holland nyelvet tényleg anyanyelvként beszélik. Különböző iratok fordítását vállaljuk akár rövid határidőkkel is.

Ezek általában személyes jellegű dokumentumok, mint az anyakönyvi kivonat, érettségi bizonyítvány, erkölcsi bizonyítvány, különböző szerződések, mint a munkaszerződés, bérleti szerződés, adásvételi szerződés, de természetesen bármilyen iratot le tudunk fordítani holland nyelvre.

Hollandiáról azt kell tudni, hogy egy viszonylag kis ország Európán belül, kevés ember lakja, a gazdasági ereje viszont annál jelentősebbé teszi. Meglehetősen fejlett ország, még akár nyugat-európai szemmel nézve is elmondhatjuk, hogy gazdasága kiemelkedően teljesít, legalábbis az elmúlt 20 év adatai ezt mutatják.

Mivel Hollandiában az átlagkereset jóval magasabb a hazainál, sok magyar dolgozik és él odakint, főleg a nagyobb városokban, mint Amsterdam vagy Rotterdam. Nekik szoktunk készíteni hivatalos fordításokat, melyeket tanúsítvánnyal és pecséttel látunk el, így igazoljuk, hogy ezek mindenben megegyeznek az eredeti dokumentum szövegével.

Ezeket a holland hatóságok általában el is szokták fogadni. Árban jóval kedvezőbben dolgozunk, illetve időben is talán gyorsabbak vagyunk, mint a holland fordítók odakint.

Hitelesített holland fordítások

Természetesen hollandról magyarra is tudunk fordítani, ebben az esetben is pecséttel látjuk el a fordítást. Fontos viszont megemlíteni, hogy bizonyos dokumentumok hiteles fordítására idehaza csak egy másik fordítóiroda jogosult, amely az állam tulajdonában van. Tehát ha a kormányablakban szeretne ügyet intézni, ha az okmányirodába vinné az anyakönyvét, vagy ha itthon is szeretne a gyermekének magyar anyakönyvet intézni, akkor elképzelhető, hogy a mi pecsétünk ehhez nem lesz elegendő. A legtöbb, egyéb jellegű ügyben viszont szívesen segítünk.

Hivatalos magyar-holland szakfordítás

Hivatalos holland-magyar vagy magyar-holland fordításhoz a leggyorsabban úgy juthat, ha e-mailben átküldi a dokumentumokat. Mi válaszlevélben megküldjük Önnek árajánlatunkat, amire várunk egy megerősítő e-mailt. Kedvező árak, gyors holland fordítás! A hét minden napján fordítunk.

Keressen minket ma: 06 30 219 9300!