Hivatalos fordítás

Francia fordítás Szegeden

Hivatalos fordítás Szegeden az alábbi nyelveken: angol, német, francia, olasz, spanyol, orosz, szlovák, román, ukrán, lengyel, cseh, mongol és más nyelveken.

A hiteles és a hivatalos fordítás közötti különbség

Hiteles fordítást csak az OFFI (Országos Fordító és Fordításhitelesítő Iroda) készíthet, a fordítóirodák nem. Viszont a fordítóirodák készíthetnek hivatalos fordítást, mely azt jelenti, hogy a fordítóiroda nyilatkozik arról, hogy a forrásnyelvi szöveggel megegyezik a lefordított szöveg, záradékkal lesz ellátva valamint bélyegzővel. A megrendelő megkapja erről a kétnyelvű igazolást (magyarul illetve a fordítás idegen nyelvén). Ezt hitelesítési záradéknak nevezzük.

A cégünk által végzett hivatalos fordításokat nemcsak Magyarországon fogadják el, hanem külföldön is. Fordítás, szakfordítás, tolmácsolás Csongrád megyében elérhető árakon.

Hogyan derül ki, hogy hiteles vagy hivatalos fordításra van-e szüksége?

Mielőtt lefordíttatná a dokumentumot, érdeklődje meg a befogadó intézménytől, hogy milyen típusú fordításra lesz szüksége. Ha az intézmény elfogadja a fordító iroda által készített hivatalos fordítást, akkor célszerű hozzánk fordulni.

Milyen előnyökkel jár, ha velünk készítteti el a hivatalos fordítást?

Az OFFi-hoz képest rövidebb határidővel dolgozunk, valamint alacsonyabb áron. Velünk barátságos ügyintézésre számíthat, adatait nem adjuk ki harmadik félnek, professzionális fordítókkal dolgozunk, minőségi munkát végzünk, nemcsak munkanapokon tartunk nyitva, hanem hétvégenként is, sőt, akár ünnepnapokon is megkereshet bennünket. Közel 40 nyelvre fordítunk, többségében európai nyelvekre.

Fordítás rendelésHogyan veheti fel velünk a kapcsolatot?

Csongrád megyében felkeresheti a Bilingua fordítóirodát Szegeden személyesen, hívhat bennünket telefonon, vagy ha kitölti az űrlapot, akkor mi visszahívjuk, de küldhet nekünk elektronikus levelet is, és mi egy órán belül válaszolunk. Célunk a gyors, minőségi munka, az ügyfél elégedettsége.

Mennyibe kerül a hivatalos fordítás?

Az ár a karakterek függvénye. Ha szeretne pontos árajánlatot kapni, a fent említett módok egyikén megkereshet bennünket, és mi igyekszünk akár azonnal megadni a munka pontos díját. Ha pedig elküldi nekünk emailben a dokumentumot (bármilyen formátumban, akár scannelve is), legtöbb 1-2 órán belül elküldjük árajánlatunkat.

A hivatalos fordítás díjának kifizetése

Ha Ön visszajelez, és elfogadja árajánlatunkat, akkor eljuttatjuk Önhöz bankszámlaszámunkat, melyet a CIB banknál nyitottunk.

Várjuk jelentkezését bízva a sikeres együttműködésben! Segítünk szót érteni!

Tolmácsolás, hivatalos fordítás Szegeden angol, német, francia, spanyol, olasz, román, ukrán, orosz, szlovák, szerb, horvát, mongol, cseh, lengyel és más nyelveken.

Bővebb tájékoztatást a 06 30/21 99 300 számon kaphat, hívjon most!