Ukrán fordítás

Ukrán fordításAz ukrán nyelv ismeretének igényét növelte az ukrán-magyar gazdaság, politika valamint a kulturális kapcsolatok.

Egyre nagyobb az igény a különböző ukrán nyelvű szövegek, dokumentumok fordítására. Tudjuk, hogy sokan beszélik az ukrán nyelvet, de elképzelhető, hogy ez nem elég egy-egy szöveg lefordításához. Ukrán fordítóink többéves tapasztalattal rendelkeznek úgy a szövegfordítás mint szakfordítás területén.

Fordítóirodánk olyan megbízható, professzionális szakfordítókkal dolgozik, akik minőségi munkájukat rövid időn belül végzik el.

Milyen szakterületen fordítunk?

Bármilyen szakterületű szövegek fordítását vállaljuk, legyen az mezőgazdaság, politika, egészségügy, villamosipar, gyógyszeripar, marketing, vegyipar, weblap, könyv, használati utasítás és sok más egyéb.

Mennyi idő alatt készülnek el az ukrán fordítások?

A munkaidő annak függvénye, hogy mekkora terjedelmű szövegről van szó. Valamint attól is függ, hogy a megrendelőnek mennyire sürgős.  Ha elküldi nekünk a forrásnyelvi szöveget, valamint meghatározza a célnyelvi szöveget, mi megpróbálunk egy órán belül válaszolni Önnek. Levelünkben részletesen fogjuk Önt tájékoztatni arról, hogy mennyi időt vesz igénybe a munka elkészítése.

Műfordítás ukrán nyelvenMennyibe kerül a fordítás?

Karakterenkénti összegről van szó. Ha pontosan tudja, hogy hány karakterből áll a forrásnyelvi szöveg, akkor akár telefonon azonnal meg tudjuk mondani az árat. Ha esetleg nem biztos a karakterszámban, az elküldött szöveg alapján válaszlevelünkben megtesszük az árajánlatot. Egy biztos: olcsó és ugyanakkor minőségi munkát végzünk!

Hogyan juttathatja el hozzánk a szöveget?

Elküldheti nekünk postai úton, vagy emailben. Ha emailben küldi, akkor látványosan felgyorsul az ügyintézés. Bármilyen formátumú szöveget tudunk fogadni, akár szkennelt formában is. A megállapodás alapján mi olyan formátumban készítjük el a szöveget, ahogy a megrendelőnek megfelel.

Miért épp a szegedi Bilingua fordítóiroda?

Cégünk jellemzői a barátságos ügyintézés, a gyors és olcsó minőségi munka, rövid határidő, hosszú nyitva tartás, hétvégén és ünnepnapokon is állunk ügyfeleink szolgálatára, azonnali árajánlat, professzionális szakfordítás, több éves tapasztalattal rendelkező professzionális fordítók. Magyar ukrán fordítás készítése Csongrád megyében, Szeged, Makó, Hódmezővásárhely, de rendelhet bárhonnan ukrán fordítást.

Ha felkeltettük érdeklődését, és fordításra váró szöveggel rendelkezik, vegye fel velünk a kapcsolatot akár személyesen, telefonon vagy emailben!

Ukrán fordításért hívjon most a 06 30/21 99 300 számon!