SZERB FORDÍTÁS

Hivatalos szerb fordítás, szakfordítás cseh nyelven

Mint sok más európai nyelven, irodánk szerb nyelven is vállal fordítást. Munkánk gyors és precíz, áraink elérhetőek. Küldje el a fordítandó szöveget az info@bilingua.hu címre, és egy órán belül megkapja árajánlatunkat. Fontos megjegyezni, hogy az árajánlat önmagában még nem jár semmilyen kötelezettséggel, tehát a munkát csak akkor kezdjük el, ha Ön az árajánlat megtekintése után emailben biztosít minket arról, hogy szeretné a fordítást. A válaszemail után azonnal hozzákezdünk a szöveg fordításához, és általában egy-két napon belül el is készítjük.

Hogyan tovább?

A kész szerb fordítást emailben elküldjük Önnek, az irodánk CIB Banknál vezetett számla számával együtt. Fizetni elég azután is, hogy Ön megkapta a fordítást. Ha szükséges, irodánk postázza is a szerb fordítást, az Ön által megadott címre. A postaköltségeket fordítóirodánk állja.

Figyelem!

Fontos, hogy az emailben amelyben elküldi nekünk a fordítandó szöveget leírja hogy milyen nyelvre kéri a fordítást, hiszen irodánk a szerb nyelven kívül számos európai nyelvvel dolgozik. Valamint, ha postán is meg szeretné kapni a kész fordítást, elengedhetetlen hogy tudjuk, milyen címre kell küldenünk. Ha ezt is megírja nekünk az ajánlatkérő emailben, időt spórol, hiszen ilyenkor a fordítás elkészültével rögtön postára tudjuk adni a levelet, míg ha utána kell kérdeznünk a címnek, értékes idő veszhet el.

Hivatalos szerb fordítás, szakfordítás

Irodánk hivatalos fordítást is vállal, ilyenkor pecséttel, aláírással és záradékkal látjuk el a lefordított dokumentumot, és magyar szalaggal fűzzük össze az eredeti példánnyal. Legtöbbször érettségi bizonyítványt, anyakönyvi kivonatot és erkölcsi bizonyítványt kérnek tőlünk, de fordítunk önéletrajzot, motivációs levelet és műszaki szövegeket is.

Cseh fordítás Szegeden, elérhető árakkal, gyors határidővel

Ha cseh nyelvű fordítást szeretne, küldje el a szöveget az info@bilingua.hu címre, és várja árajánlatunkat. Fontos tudni, hogy ez az ajánlat nem jár semmilyen kötelezettséggel. Ez azt jelenti, hogy nem kezdjük el a fordítást amíg Ön egy válaszemailben el nem fogadja az árajánlatot. Ezután azonban rögtön elkezdjük a fordítást, hogy Ön minél hamarabb megkapja a kész szöveget. Általában 1-2 nap alatt el is készül a fordítás, de ez természetesen változhat ha hosszabb, műszaki szöveget szeretne fordíttatni.

Hogyan kapja meg a fordítást, hogyan fizethet?

A fordítás elkészültével emailben elküldjük a dokumentumot, illetve ha kell postázzuk is az Ön által megadott címre. A felmerülő postaköltségeket irodánk állja, fizetni pedig elég akkor, amikor Ön már megkapta a fordítást. A kész fordítással együtt meg fogja kapni irodánk számlaszámát (CIB Bank), erre kell majd befizetni a megbeszélt összeget. Irodánk alanyi áfa mentes, így az árajánlatként kapott összeg nem lesz sem több, sem kevesebb.

Fordítás árak

Fix áraink:
– érettségi bizonyítvány: 8.500.-
– erkölcsi bizonyítvány: 8.500.-
– minimális fordítási ár: 4.000.-

Egyéb árak:
Általában szerb nyelvvel 2.10-2.40 forint/karakter áron dolgozunk, azonban minden a fordítandó szöveg hosszától és nehézségétől függ.

Részletekért hívjon minket bizalommal:
06 30 21 99 300